ПРАКТИКА | 1991 - зона за споделяне
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ПРАКТИКА | 1991 - зона за споделяне

Форум на групата ПРАКТИКА | 1991, насочен към взаимопомощта и себеопознаването
 
ИндексПортал ПРАКТИКАТърсенеРегистрирайте сеВход

 

 Валентин Терзиев и неговата медитация за активиране на Светлинно тяло, Меркаба поле и Праничен канал

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 18
Join date : 06.07.2012
Age : 27
Местожителство : Варна

Валентин Терзиев и неговата медитация за активиране на Светлинно тяло, Меркаба поле и Праничен канал Empty
ПисанеЗаглавие: Валентин Терзиев и неговата медитация за активиране на Светлинно тяло, Меркаба поле и Праничен канал   Валентин Терзиев и неговата медитация за активиране на Светлинно тяло, Меркаба поле и Праничен канал Empty09.10.12 8:10

Всяка сряда в Холистичен център за здраве и хармония “Розеа” на улица “Архимандрит Филарет” №6, под марката на клуб за духовност “Нова земя” се провежда уникална и единствена по рода си медитация. Тя се води от инженер Валентин Теризев, по-известен на хората, които посещават медитацията просто като Вальо.
Форматът е следният:

Нареждаме кръг от десетина стола, докъм 20, според бройката на присъстващите, и сядаме на тях. Естествено, Вальо е седнал на такова място, че да се вижда от всички позиции. Неговата цел е не да държи под контрол ситуацията и да раздава мъдрост на килограм, както е обвиняван неведнъж от хора, чиито умове е засегнал, а за да може да има визуална връзка с всеки в заличката, независимо къде седи той.
Всичко започва с едно винаги идващо от само себе си притихване на стаята, където сме и след около десет минути Вальо сам отваря дума за нещо. Така, както той сам се изразява, “създава контекст за обсъждане и работа”. В случая идеята му е следната: той да помогне на всеки, избрал да му отдели някой друг час от вечерта си, да влезе във вътрешния свят на усещанията си и да допусне, че е част от Духовния процес просто ей така, без да е посещавал семинари със скъпи такси, кафе-паузи и преспивания по курортите или да е робувал на някакво мистично учение в продължение на дълги години. Това, което Вальо извършва – активацията на нашата Меркаба с допускане от наша страна е само по себе си достатъчна мистерия, доколкото не подлежи на интерпретация от линейния ум, тъй като това, въпреки че има строга последователност в действията, които се извършват, не е процес строго систематизиран по схемата “Стъпка 1 – направете това; Стъпка 2 – направете онова….”. Има схема, но тя за всеки си има своя специфика, която за други хора може и да не работи. Причината се корени във факта, че всеки човек си има свои натрупвания и изкривявания в кармата, които са си строго уникални за него. Никой друг в тази Вселена няма такава кармична обвързаност, каквато този човек, с когото се занимава Вальо, има. Мисля, че по отношение на предпоставките за Процеса внесох достатъчно яснота.
След като си помълчим и Вальо пусне контекста, то започва непринуден лек разговор, в който всекиму се два възможност с визуализация на Праничната тръба по линията една педя под стъпалата – пупендума – гръбначния стълб – голямата фонтанела – една педя над темето да обхване пространството около себе си заедно с всички съставящи компоненти – в това число и въздуха. Усещането е наистина странно – да усещаш въздуха и въздушното налягане върху себе си, но лично мога да гарантирам, че си заслужава петте лева за вход.
След като всички усетим Потока на Енергията или Духа в себе си, Вальо се захваща с един човек от групата, който не е в състоянието си напълно, а се занимава с ума си (който е като огъня, по мои наблюдения – добър слуга е, но лош господар). Обикнаовено с този човек се занимава през цялата вечер, като му помага да преодолее моментните си съпротиви спрямо дадено нещо. Най-често съпротиви възникват спрямо пусната от Вальо реплика. Понякога се случва и с втори човек да се занимава за една вечер, ако примерно той реагира с враждебност по повод на някаква съвсем обикновена ситуация, случила се в Кръга. Например, преди около три седмици (12.09.2012) той така се наложи да усмирява една иначе много мила и деликатна дама, която реагира с открита нападателност спрямо факта, че обсъждаме неискреността спрямо самата себе си на една жена, която изнесе лекция непосредствено преди тогавашната медитация. Ситуацията беше такава, че думите на жената бяха много добре и на мястото си, състоянието й, ако следиш само него, също си беше тип-топ, но като сложиш на смесителния пулт двете – думите и състоянието на въпросната жена, то се получаваше пълен тюрлю-гювеч, в който човек можеше съвсем лесно да се оплете. Причината на Вальо да му направи впечатление това, е че тази иначе много духовна лекторка, която вече десет години без умора изнасяше лекции из цялата страна, все се слагаше на мястото на Бога в цялата картинка и оттам вече идваха всичките проблеми със схващането на словото й, колкото и добре да беше стиковано по повод Новата Духовна Учебна Година.
Но дамата, която Вальо се наложи да усмирява досущ като разбеснял се питбул, реагира остро от подсъзнателна лоялност към лекторката, която имаше за авторитет, а сега всички автори казват, че факторите “авторитет” и “лоялност” вече са силно девалвирани спрямо Новата Енергия, която е на Земята вече. След като успя да изглади недоразумението и да се реши проблема, дамата каза, че “всъщност Вальо май е прав….”.
Така всяка сряда в център “Розеа” се случва една магия, която не сотавя равнодушни и най-отчаяните хора, които може да са дошли да дирят разнообразието в този център в сряда от 18:00.

Медитацията за Активиране на Светлинно Тяло, Меркаба поле и Пранична тръба на инж. Валентин Терзиев се провеждат всяка сряда от 18:00. Единствено заради календара на събитията в център “Розеа” и водения от тях клуб за духовност “Нова земя” всяка втора сряда лекции изнася Риния от София за “Школата на духа” по същото време. Тогава медитациите на Вальо се състоят в 19:00.

Добре сте дошли на това приятно и наистина чудесно с факта на наличието си събитие, което е гвоздея на програмата в седмичния график на клуб “Нова земя”. Мир, любов и светлина по пътя ви!

За контакти с център “Розеа” и клуб за духовност “Нова земя”:
[Only admins are allowed to see this link]
адрес: “Архимандрит Филарет” №6, до ресторант “Армения”

_________________
1981 - Ikarus 286
[Only admins are allowed to see this image]
Върнете се в началото Go down
https://spodeli-praktika1991.bulgarianforum.net
 
Валентин Терзиев и неговата медитация за активиране на Светлинно тяло, Меркаба поле и Праничен канал
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Моят Свети Валентин
» [Ревю] Моят Свети Валентин - Лорън Оливър
» "Неговата принцеса"
» Каква си на св. Валентин - цинична, безразлична или ужасно романтична
» Археолози "обсаждат" тракийска резиденция край Старосел.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ПРАКТИКА | 1991 - зона за споделяне :: Зона за споделяне, духовни търсения и информация :: Духовни търсения :: Духовни учения-
Идете на: